Login webshop

TreeClix Webinar (Dutch) – June 6th 2024, 19.00uur

Schrijf je nu in voor onze TreeClix Webinar!

Wegens het grote aantal aanmeldingen voor onze Engelstalige webinar organiseren we ook een Nederlandstalig webinar!

Mis ons aankomende TreeClix webinar niet, waar je de kans krijgt om meer te leren over de nieuwste innovaties in zadelpassen en ontdek hoe TreeClix je werk als zadelpasser kan verbeteren. Ben jij erbij?
Datum: donderdag 6 juni
Tijd: 19:00 uur
Language: Dutch
Tijdens dit interactieve webinar zal uitvinder van TreeClix, Jolanda van der Leeden, je door de belangrijkste functies van TreeClix leiden en demonstreren hoe het je tijdens je werk als zadelpasser kan helpen. Of je nu een nieuwe TreeClix dealer bent of een ervaren zadelpasser, dit webinar is ontworpen om waardevolle inzichten en praktische tips te bieden voor het werken met ons systeem.

Agenda:
– Introductie van TreeClix en de voordelen ervan
– Demonstratie van TreeClix aanpassingen
– Vragensessie: Stel ons alles over TreeClix

Inschrijven: Deelname aan het webinar is gratis. Om je plek te reserveren, stuur een e-mail naar info@treeclix.com of meld je aan via onze website. Zodra je bent geregistreerd, ontvang je een bevestigingsmail met instructies over hoe je aan het webinar kunt deelnemen.

Wie zou moeten deelnemen:
– Zadelpassers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van TreeClix tijdens hun werk
– TreeClix dealers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden
– Iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwste innovaties in zadelpastechnologie

More
articles