TreeClix Testdag, 24 mei, 2024

24 mei 2024 – TreeClix testdag bij Aniek en Femke de Laat op stal!

Sinds kort rijden Aniek en Femke de Laat met TreeClix in hun zadels. Ze hebben gezien en gevoeld hoe een kleine aanpassing aan de boommaat van het zadel een groot verschil kan maken. Hun paarden stappen meer door het lijf, zijn rustiger in de aanleuning, en komen makkelijker tot gedragenheid.
We zien in de praktijk heel vaak dat zadels in bijvoorbeeld Medium of Medium Wijd worden aangemeten. Daar kan soms wel tot 3 cm verschil tussen zitten. En dat terwijl 5mm al een wereld van verschil kan maken. Met het TreeClix systeem kunnen we je boommaat in stapjes van 5mm aanpassen.
Geldt het volgende voor jou en je paard?
– Je paard heeft moeite met lengtebuiging, aanleuning en/of overgangen.
– Je merkt in bepaalde gangen en oefeningen dat je paard moeilijk tot gedragenheid en ontspanning kan komen.
– Je zadel ligt onrustig of schuift naar voren of opzij.
– Je hebt het idee dat je niet in balans kan zitten op je zadel.
Dan zou het zo maar kunnen dat TreeClix de pasvorm en balans van je zadel kan verbeteren. Uiteraard kijken we tijdens deze dag ook naar andere zaken, zoals pasvorm van je zadel in het geheel en de vulling van je zadel. We plannen een volledig consult in en nemen alles van A tot Z met je door! Je betaalt een gereduceerd consult a €50,-. Als je het TreeClix systeem aanschaft dan vervallen de consultkosten!
Wil jij ook voelen wat dit voor verschil kan maken? Kom dan naar 1 van de testdagen bij Femke en Aniek op stal. Meld je aan via onderstaand aanmeldingsformulier
Wil je aangeven op welke dag/welk dagdeel je graag ingepland wil worden?

More
articles